Hani Bizim Sevdamız ?

Başladık Gene Saçmalamaya Birşeyler Yazmaya ...

Doğruya Hani Bizim Sevdamız ? Bülent baba Pardon Bülent Abla Ne Güzel Diyor Hani Bizim Sevdamız Devirirdi Dağları Hani Bizim Sevdamız eritirdi buzları  Harbi Ulan Hani Bizim Sevdamız? 

Kiminiz Seviyorsunuz, Kiminiz Aşıksınız , Kiminiz İstemediğiniz birisiyle berabersiniz..

Hepimizin Hepinizin Ortak Acısı Bu .. 

Hani Bizim Sevdamız Diyoruz'da Biz o Sevdayı Hakediyormuyuz Bakalım Belki Ondandır ?

Onun İçin Günlerce Hangimiz Ağlıyabiliriz ? 

Onun İçin Hangimiz Hayatınızı Feda edebilirsiniz ( Ben Ederim Vb sözler demeyin lan hanginizin yüreği yeter canını vermek can tatlıdır olum )

Hepiniz Aşıksınız , Hepiniz Seviyorsunuz  , Hepiniz Onun İçin Canınızı Verirsiniz .

'' YAV HE HE '' 

Eminim dediklerimin hepsini yaparsınız ... Bu Herkesi Bağlamaz Yapan var Yalan yok Ama Değermi birisi için? - Değmez Oğlum Emin Ol Değmez .. 

Ulan Bir Kız Ailen'den değerlimi lan  ( Evlenince Aile Olucaz Ayağı Yapmayın ) 

Annen'den Baban'dan Değerlimi lan o sevgili kimini görüyorum babasını karşısına alır kimini görüyorum Anne'sini Erkeği'de Kızı'da Aynı Sorsan HEPSİ BÜYÜK AŞIK Gülelim'mi Ağlıyam'mı..

Başlığın Adı Hani Bizim Sevdamız Ama Nereden Nereye Geldik Hani Bizim Sevdamız' Yazılı Başlığa Soru İşareti Koyduk'ya Doğaldır Buralara Gelmemiz ... Devam Edelim Her Neyse .:))

Bizim'de Kalbimiz var Ama Sevdiğimiz Kişiyle Beraber Değiliz Hayatın Kanunu bu seven .... .... sevilir o noktaları anlıyanınız olmuştur belki ... :))

Elbet birgün sizin'de mutlu bir evliliğiniz olucak . ama söylediğim gibi öncelik herzaman Anne'niz ve Baba'nız Olmalıdır Onlar Olmadan bir Aile Olmaz Olamaz ..

Bunun Kıymetini Kaybettiğiniz'de Anlıyacaksınız .

Yani Anlıyacağınız değmeyecek birisi için Ailenizi Üzmeyin Aileniz Karşı Çıkıyorsa Sizin İyiliğiniz İçindir Bunu Siz Bilmezsiniz Ama Anne'niz Baba'nız çok iyi bilir .. 

Söylenecek çok söz var ama burada bitirelim bir sonraki yazıda saçmalamak üzere görüşmek üzere ..

NOT : Kaybettiğiniz Zaman üzülmeyin Rabbim'e Danışın belki sizi test ediyordur .